Koen Dermul is een geregistreerd aannemer uit Broechem (Ranst), gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitaire installaties. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze persoonlijke aanpak. De werken worden volledig in overleg met opdrachtgevende aannemers uitgevoerd. Dit zorgt voor een stipte opvolging!

Voor elk van onze diensten werken wij met merken van hoogstaande kwaliteit. Het afleveren van een duurzaam en kwalitatief eindproduct dragen wij hoog in het vaandel. 

Vraag hier uw offerte.

Onze Diensten

cerga

Centrale Verwarming

De dag van vandaag hebt u veel mogelijkheden bij het plaatsen van centrale verwarming. Koen Dermul helpt u wegwijs in de wereld van verwarming en plaatst uw vloerverwarming, gasinstallatie of nog veel meer.

Koen Dermul is gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Wanneer u kiest voor het plaatsen van een condensatieketel of een warmtepomp, heeft u recht op een premie. Ook wanneer u beroep doet op een specialist voor het inperken van de risico's op CO-vergiftiging komt u in aanmerking.

Sanitair

Koen Dermul helpt u graag om een badkamer te installeren waarin u helemaal tot rust kan komen. Van complete badkamers tot de waterbehandeling van installaties en drukverhoging, wij kunnen het aan!

Koen Dermul is uw vakman voor een kwalitatieve installatie van uw sanitaire installatie. Dit gaat van afvoerleidingen in PVC of PE, de volledige waterbehandeling of drukverhoging van uw installatie.

Wanneer u bij de installatie van uw sanitair kiest voor een zonneboiler, heeft u recht op een premie.

Een greep uit onze expertises:

Overige Diensten

Om het pakket helemaal compleet te maken kan u bij Koen dermul ook terecht voor ventilatie, regenwaterrecuperatie en het installeren en onderhouden van warmtepompen.

Ventilatie

Door middel van ventilatie krijgt u frisse en gefilterde lucht in uw woning. Dit is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook de geuren en vocht, die gepaard gaan met vervuilde lucht, worden afgevoerd. Ventilatie zorgt dan ook voor comfortabeler wonen.

Regenwaterrecuperatie

Water uit de kraan stroomt onuitputtelijk, maar het wordt stilaan peperduur. Door middel van (gratis) regenwater te gebruiken kan u hier spaarzaam mee omgaan. U kan het water opvangen en dit als alternatief voor leidingwater.

Warmtepompen

Met een warmtepomp maakt u gebruik van het gratis warmtepotentieel uit uw directe omgeving (grond, grondwater of lucht).

Premies

Koen Dermul zorgt er, na het installeren van de producten, steeds voor dat de correcte gegevens worden ingevuld en de juiste documenten worden in gediend voor de premie die u krijgt toegewezen.
Indien u zelf wenst op te zoeken waarvoor u juist premies kan ontvangen dan dient u daarvoor te zoeken op de volgende websites: